Helg!

Vilken vecka som snart ligger bakom oss. Det har varit ömsom sol och ömsom regn men igår blev det riktigt fint. Fördelen med lite sämre väder är att jag får mycket gjort – när solen skiner gäller det att ta tillvara på tillfället och bara gilla läget.

Igår kväll avslutade jag dagen med en underbar runda, tillsammans med en väninna, på Allerums Golfklubb. Hon spelar i en helt annan division men gav mig en sådan inspiration så det blev en morgonrunda idag också. Tack för inspirationen!

I eftermiddag blev det en promenad till havet och där inmundigade Juni, Sophie och jag en lättare måltid i väntan på att Albin skulle ansluta. På stranden mötte vi en fd arbetskamrat till mig med, jag lovar, den största hund jag någonsin har sett men den var väldigt fin. Min känsla för hundar är ju som den är så jag stod på behörigt avstånd och pratade med henne. Juni tågade glatt fram till hunden och sa heeej –  och Sophie viskade att jag inte ska visa rädsla inför Juni. Det är ju rätt så det gäller att kunna spela teater och spela oberörd – hur jag lyckades ska nog inte jag svara på.

På söndag blir det födelsedagskalas och då kommer alla tre tjejerna med familjer – så roligt att träffas alla. Efter det blir det Småland ett par dagar och lite praktiska saker som ska göras.

Ikväll har jag fixat till balkongen och planterat pelargoner och lagt på en mjuk matta nu är det bara grillen som saknas. Härlig känsla!

Önskar er en fin helg!

021 025

Kram mormor!

3 svar på ”Helg!”

 1. Ja, det har varit en skiftande väderlek, i onsdags fick vi åskregn. 20 mm på en och en halv timma. I dag njuter vi av solen i Apelviken.
  På onsdag är jag bjuden på fest på Gustaf Bratt i Falkenberg för att tillsammans med kollegor och chefer fira att jag nu går i pension efter 28 år i kommunen.
  Jag både ser fram mot och fasar för denna fest. jag her bett min chef att hålla talet väldigt kort, Själv tänker jag hålla världens kortaste tal. Tror inte att jag mäktar med något annat.
  Hoppas få träffa Juni och er andra lite oftare framöver. Annki, du vet att vi har en friggebod här i Apelviken. vi längtar efter er.
  farmor

 2. Festen kommer att gå med bravur och likaså ditt tal! Sedan börjar friheten. 🙂 Vi längtar efter er och jag hoppas verkligen vi ses snart och tack för en fin inbjudan.
  Kram till er båda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *