Och hon plockar mig små blommor

image

 

Mormor och hennes lilla älskade Junibagge ville gå och ”hannla” alldeles ensamma idag. Så de gick. Hand i hand. Och handlade gott till Juni. Jag dukade fram tisdagsfika för tre, satte på kaffet, hällde upp blåa och röda bär i en glad skål, och saknade. Saknade direkt. Jag gör det. Jag fungerar så. Jag vill helst ha min lilla flicka mot hjärtat och hennes lilla barr under näsan för jämnan. Men så är det ju inte. Även om det är så det känns. I hjärtat, som säger dunkdunk. Hon säger så, min lilla, och lägger handen mot mitt bröst. Dunkdunk, mamma! En gång hörde hon det på insidan. Våra hjärtan i samma kropp.

Alltid.

I tanken idag.

Ett svar på ”Och hon plockar mig små blommor”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *