Äntligen!

Äntligen fick jag göra det, i mogen ålder alltså, hoppa i vattenpölar och hoppa på alla brunnslock på väg till affären med Juni. Ligga på knä och titta ner i alla källarfönster – kan bara säga att jag älskade det minst lika mycket som Juni. Vi skrattade så det ekade mellan husen och jag såg nog att” tågaborgsdamerna” log lite i mjugg. Det var nog välbehövligt för dem. Väl i affären blev det såklart lite mer än vad jag hade tänkt – en plockar i och en ur och det är ju bara en som kan vinna men jag tycker vår deal blev bra till slut. Sedan ska varorna packas noga enligt konstens alla regler men så bra det blev.

Efter detta lilla äventyr blev det mest lek på gården. Favorit nu är att gömma sig bland buskarna och sparka boll. Vi avslutade vår stund med att plocka fina små vita blommor till mamman som var full av längtan efter Juni när vi kom hem igen. En fin stund tillsammans och det bästa av allt var att jag äntligen fick ta fram barnet i mig och bara njuta av det. Ser redan framemot nästa gång.

033

Kram mormor!

Ett svar på ”Äntligen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *