Och de gjorde torsdag med oss

Mamma har lagt sin hand över vårt hem idag. Hjälpt mig så godhjärtat med sandiga fönster nära stormiga hav och en kaosstökig balkong. Detta blandat med mjuka semlor som smälte i munnen, lövletande och galoppgalopp med Pippis häst var vackert och vilsamt. Och tacksamt från hjärtat!

 

Grönsnurrig glass i mormors gamla spröda skålar och kaffe i soliga muggar gjorde vår kväll. Carro kom alldeles efter maten och några fina samtal senare knackade det åter på vår dörr och Laura och hennes bedårande Leonard fulländade vår trio. Lek, då, nu. Sen. Underbart! Det är så skönt att få vila i vänskap utan lager. Bara. Vara. Och min älskade lilla tjej tycker det är underbart när det ramlar in den ena efter den andra, det syns så glittrande klart i hennes själs spegel.image

Ett svar på ”Och de gjorde torsdag med oss”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *