Sådana här dagar stannar kvar i hjärtat

Världens vackraste lilla gosmumrik ligger ihopkurad i min armhåla och andas varmt och lugnt mot min hud. Långsam kärlek som liksom värmer mig inifrån och ut. Hon var trött tidigt ikväll efter lek, lax och Hoffmaestrodans hos Cecilia och Lily. Hela dagen har vi suttit ihop som glädjeklister i varandras själar. Först spontant här, sedan planerat där. I eftermiddagssolen gick vi hand i hand, min dotter och jag, den lilla vägen bort till vänner. Efter att de druckit kaffe med mjölk hos oss. Upp och ner i alla trappor, HEJHEJ vinkvink till alla Tågaborgsdamer. Och sedan hem igen, liten vilandes i stors famn, till skumbad och nattlinne och trygg säng. Till kärleksmail, farmorsamtal och lakritsglass för mamman.

 

Sådana här dagar stannar kvar i hjärtat. Och allt började med att Juni vaknade i mormors armhåla.
image

3 svar på ”Sådana här dagar stannar kvar i hjärtat”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *