Att höra ihop

I pyjamasen med jordgubbar vaknade hon idag, min lilla flicka. Uppkurad i min armhåla, sovvarm och sockersöt. Små lockar i nacken, de lenaste kinder och ett leende som kramade mitt hjärta. Den är så hysteriskt stark! Kärleken.

 

Och vi knöt ihop en söndag vid havet. Jag hade en kopp kaffe med molnvit mjölk i sanden och min dotter sovandes i min famn efter sandgräv och fågeltittande. Vågornas sång, vindens smekning och där, där…den stora längtan efter vår Abbe. Efter att dela ögonblicket. Hand i hand. Samförstånd, storhet. Och i Singapore är han, på tjänsteresa. Vi pratar om pappa, Juni och jag. Skickar långa hjärtemail och pussar luren under morgonens kärlekssamtal.

 

Samhörighet. I evigheten.

 

Det finaste! Och nu sover Juni i min famn igen, innan lekplatslek med Cecilia och Lily. Hela förmiddagen har varit bara vackert lugn och stilla. Rita, bada, läsa. Ljuvligt så!

image

Ett svar på ”Att höra ihop”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *