Det fanns en tillrättalagd bild också

image

Mina adorable Halmstadflickor har jag fått äran att hänga med på böljan den blå idag. Efter lite ikappratande sen sist, på ett mysmurrigt stationshak med slitna skinnsoffor och stammisar i vrårna, blev det eftermiddagstura. Åh himmel! Räkor, bubbelskålar i höga sötklistriga glas, långa samtal som generade den unge bordsherren sidan om och syrlig glass som smälte likt kärlek i munnen. Förtroligt, familjärt, fantastiskt. Förtrollande! Och sedan hem, alldeles rakt i famnen på stor och liten kärlek. Längtande lyckligt! Snusa nacke, pussa pannkakskladdiga kinder och landa i en alldeles lagom stökig hall med en blommig kopp kaffe vilandes mot knäna. Leka med Pippis apa kvällen igenom som vår Juni så fint fick av sin Gudis Dora, kyssas och omfamnas av bomullsmjuk musik och ett clementindoftande hem.

Det är så härligt att leva!

image

(Och Emelisan och Ellen, nästa gång hoppas jag få krama er med! Lots and lots).

Ett svar på ”Det fanns en tillrättalagd bild också”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *