Familjen!

Jag är så oerhört tacksam och glad för hela min fina familj och då menar jag alla. Från exman, dotter med familj, bonusbarn med deras familjer, syster med hela sin familj och inte minst min kämpande lilla mamma. Har haft en sådan fin helg där jag verkligen har insett att vi alla ställer upp för varandra i alla situationer oavsett vad det är.

Idag har en av Jannes döttrar varit på besök och vi hade så fina samtal och just idag var det så viktigt att bara sitta ner vi tre och prata om precis allt. Dåtid och nutid som inkluderar en massa minnen från förr och många glada skratt men också vilka svårigheter som kan komma i vår väg och då är det viktigt att veta att ensam är inte stark. Så är det!

I gårkväll blev jag lite paraonid för min mamma – 94 år i december. Ringde till henne på fredagskvällen och ingen svarade men när jag ringde på lördagskvällen också och fortfarande inget svar blev jag faktiskt riktigt nervös. Såg alla scenarier framför mig. Pratade med Sophie och min syster och ja de var rörande överens om att jag skulle ringa till en av flickorna som hon umgås med och bor granne med. Flickorna är ju bara sådär 85 år därav namnet, har nog skrivit om det tidigare. Ringde till en av flickorna och var ganska nervös kan jag säga. Men det hade jag inte behövt vara – mamma var där på kaffekalas och det visade sig att det hade varit kalas på fredagen också hos en annan av flickorna. Heja dessa kvinnor som håller ihop och ser till att förgylla dagarna för varandra i måttlig omfattning.

Ikväll har jag träffat Juni, Sophie och Albin – fick lite problem med datorn och Abbe är ju en fena på allt sådant så nu är det fixat och klart. Mitt hjärta fylls av glädje när jag ser hela lilla familjen stå och vinka i fönstret och lilla Junis hand som slänger hit och dit.

Tack min allra finaste familj för att ni finns och som jag skrev tidigare ensam är inte stark.

Hoppas ni alla har haft en fin första advent nu har vi en härlig tid framför oss.

Kram mormor!

Lite kaffekalas med mamma i Vetlanda på bilden nedan. 😉

018

014

Avslutar med dagens visdomsord.

The-joy-you-give-to

 

3 svar på ”Familjen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *