Faktum!

Idag fick jag höra ett faktum som tog riktigt hårt. Men vi är ju alla olika och med olika behov. Trots det åkte jag ut till Ikea för att handla lite inför julen och där mitt bland allt glitter och glamour så kom energin tillbaka och tankarna fick fart. Ibland är en realitet bra ffa då den leder till nytänkande. En stor förändring i livet är oftast traumatisk och när man dessutom har många frågor som förmodligen aldrig kommer att besvaras är det tufft. Det blir omedvetet mycket tankar. Tycker att jag har förändrat det mesta i livet under det senaste året men förändringarna kanske inte räcker för att fullt ut kunna gå vidare. Får se vad det leder till men jag har ju såklart många funderingar just nu. Tar gärna emot kloka råd. 😉

Inköpen på Ikea begränsades till ljus och inget annat – julmagin var som bortblåst! Dagen blev mycket eftertänksam och det behövs nog ibland.

Kram mormor och var rädda om varandra!

9d2337c8dc5eba031acebd492d0d14ba

 

2 svar på ”Faktum!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *