Kalasdax!

IMG_1046

 

Lilla tjoddan vår har varit på sitt allra första kalas. Sitt livs första! Som föregicks av en alldeles egen inbjudan. Åh, jisses! Rörd, glad, fnissig, pirrig. Mamman då. Mao. Leon, söte söte, fyllde två. Två bast! Det ni! Och vi tog tåget till Malmö och Västra Hamnen och Leon och Helle och Nicke, hela lilla familjen. Gick i höstsol, möttes av havet, tårta, bullar, glass, smoothies. Och skratt och mys och ballonger och bus. Massa bus! Högt i tak, på båda visen.. Nytt och skinande och vitt och fint. Och lång trappa, och massa badrum och oändliga köksskåp och spännande luckor och blöta pussar och en mormor och massa trollungar. En bebis i en bebismage och mjuka plagg och tappade kakor och ledsna miner och glada diton! Lite blöjor, paketsnören, en hemlighet, läppglans och kalasbyxor. Så någonting. Tack så hjärtligt för allt fint! Lilla tjoddan vår har varit på sitt allra första kalas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *