Mellan gatorna

Något hände inom mig. Mellan nr 15 och nr 9.

Kanske blev jag vuxen. Kanske förstod jag. Kanske zoomade jag ut. När man öser ur ur ur och fyller på sorgligt för sällan, det är då man inte ser. Ser vem man verkligen är. Man tror, men man vet inte. Strålkastaren är riktad åt fel håll. Ljussätter det som ska vara åt sidan, i skuggan, det som inte längre ska matas med uppmärksamhet.

46875_10153084343395254_859017435_n

Mellan Wrangelsgatan 9 och Wrangelsgatan 15 hände det. Strålkastarna slocknade, vreds åt sidan och jag famlade. Trevade en smula. Letade efter det hemtama, gamla, invanda. Poff! Och de tändes. Igen. Och igen! Överallt. Ljushav. Så tydligt nu. Så mycket att inse, förstå, omfamna och ta i hand. Färgprakt och fantasi och fyrverkeri! Kärlek. Så enkelt. Så lyckligt. Ett aha och ohoj. Just ja! Och han visade mig. Min man. Och hon fortsatte. Min dotter.  Mellan gatorna.

Tacksamhet.

3 svar på ”Mellan gatorna”

  1. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My website is in the very same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Many thanks!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *