Blåa faran

 

 

996908_10153119351395254_1916959404_n

 

Blåa faran svävade snabbt snabbt över turkosa berg och rosa dalar. Svischade förbi vilda gula elefanter och dansade över paisleykullar på sin väg mot Junibaggen. Bruuum vruuum!

Leken. Åh som jag älskar! Vi målar upp fantasivärldar av kärlek och glädje, jag och min Bagge. Och Baggepappan. Berättar historier, sjunger och gör alla upptänkliga ljud. Brrrum. Prutt! Vrrooaaam. Iiiiii! Lillan skrattar förtjust, slänger iväg den blåa mjukbilen, sträcker sig efter den på nytt, hållasjälv, suga, känna, klappa, skaka. Bita! Bilen får vara med om. Inte visste den väl att den skulle hamna rakt i Junileken, i torsdagsmorgonen, när den stod där så ensamt på loppisbordet. Varberg var platsen. 1 krona var priset. Färgen är blå. Formen bubblig och följsam. Mild i handen, god i munnen. Bilen. Blåa faran som just far, far upp och ner, fram och tillbaka i morgonsängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *