Era matdagar, tackar så hjärtligt!

IMG_8584

IMG_8581

1005347_10153101888250254_196932434_n

Jag helammar fortfarande, åh jädrar så mysigt jag finner det, men sedan två månader har vi introducerat smakisar. Innan sex månader är tydligen smaksinnet som mest nyfiket och mottagligt för nya smaker. Och vi gör det till en matfest! Duka vackert, glada färger, känna, kladda, tycka att mat är kul! Spännande. Äter vi, äter Juni. Nu är smakisarna STORA och ekogröt, pappas pärongröt, banan och avocado är m.u.m.s! Sötpotatis är heller inte fy skam. Fy skam är däremot blomkål, hehe. Lillan grimaserar, men gapar och sväljer och sedan skrattar hon så det bubblar ur munnen när jag (mycket pedagogiskt) frågar: Är blomkål bajs, Baggen? Juni skrattar, pappan skrattar, mamman skrattar.

Gotta love!

Men hearties. Ge mig era matdagar för de små skatterna! Hur ser de ut? Vad äts? Recept, tackar och bockar och bugar.

9129674174

Westmans mosböcker har vi. Åh så fina! Recept, tips, tankar, viktiga pekpinnar och bilderbok i ett. Goodie!

Puss dårå!

Ett svar på ”Era matdagar, tackar så hjärtligt!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *