Jag tror du tycker livet är alldeles så där glittrande som jag tycker…

IMG_8213

 

Så står jag där. I vattenbrynet. Låter det svala, eller kanske varma om jag tänker efter men det gör jag inte, vattnet omsluta mina solbrända fötter. Svoosch. Fötterna glider ner en sväng i den mjuka sanden och jag blickar ut. Ut mot sundet, mot havet, mot Danmark. Jag älskar vyn. Jag låter högerhanden skugga mitt fräkniga ansikte för att bättra på synskärpan en smula. Klappar mig mentalt på axeln och tänker. Tänker inom mig. Tänker högt så det ekar i hjärtat! ”Sex månader, min älskade lilla flicka. Sex månader av hela mig, till hela dig. Dag och natt. Natt och dag. Alltid. All tid. Kärlek. Kär lek. Somna tillsammans. Vakna tillsammans. I varandras synfält. Hand i hand. Hud mot hud. Varandras viktigaste. Min värdefullaste gåva till dig. Din start. Ditt liv. Och allting tillsammans med den vackraste pappa du någonsin kunde få. Din alldeles egna Abbepappa. Min alldeles egna Abbeman. Du är alltid så gLaD, min lilla älskade! Jag tror du tycker livet är alldeles så där glittrande som jag tycker…”

Ett svar på ”Jag tror du tycker livet är alldeles så där glittrande som jag tycker…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *